Vélemények Zöld tea fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Bakos Lajos, Csévharaszt – Fizikai, szellemi teljesítmény javulása, Anyagcsere-gyorsítás

„Régebben próbálkoztam valamilyen olcsó filteres zöld teával, de bűn rossz íze volt és nem is volt jó semmire. Valószínűleg köze nem volt az igazi zöld teához. Viszont ez a vietnami zöld tea szuper! Egyrészt imádom a különleges, lágy ízét, másrészt pedig érzem is, hogy ez igazi zöld tea, mert feltölt, felfrissít, így valóban mind szellemileg, mind fizikailag sokkal jobban bírom a napokat. Naponta 3 csészével fogyasztok a teából, ki se bírnám hagyni már, annyira a napirendem része a teakészítés, teaivás. Ráadásul még abban is segít nekem, hogy ne szaladjanak fel rám a plusz kilók, amivel régebben sok gondom volt, mivel attól is hízok, ha ránézek egy ételre. Viszont a zöld teának hála ma már nyugodtabban ehetek.”

Horváth Valéria, Budapest – Fogyás, élénkítés

„Sajnos világ életemben küzdöttem a kilókkal, szinte állandóan fogyókúráztam, majd ha sikerült is fogynom, akkor igen hamar visszajöttek a kilók, és kezdődhetett újra az éhezés… Aztán a barátnőm ajánlotta nekem a zöld teát és a kapszulát is, mert neki bevált több téren is. Sose voltam nagy teaivó, de kipróbáltam, mert már bármit megtettem volna, hogy sikerüljön tartósan lefogynom. És az eredmény engem is lenyűgözött, mert sokkal könnyebben tudtam végre fogyni, miközben kevésbé is voltam éhes. És a legjobb, hogy nem is jöttek végre vissza a leadott kilók. Persze azóta is iszom a zöld teát, mert közben megszerettem az ízét is. A kapszulát is szoktam kúraszerűen szedni időnként. Egyébként pedig nagyon jó frissítő a zöld tea, sokkal jobb mint a kávé.”

Kovács Beatrix, Jászapáti – Fogyás, fejfájás elmulasztása

„Ez a zöld tea valami elképesztően jó! Nekem nagyon bevált, főleg a fogyásban segített, valóban jóval gyorsabban és könnyebben olvadtak le rólam a felesleges kilók. 8 kilót adtam le, persze mellette igyekeztem a mozgásra is figyelni, és persze az étkezésre is. A zöld teát mindennap iszom, 2-3 csészével, így a a kilók sem jönnek vissza rám. Emellett pedig ami feltűnt, hogy a régebben oly gyakori fejfájásaimnak nyoma sincs már. Ráadásul valahogy jó érzés tudni, hogy a rendszeres zöld tea ivásával hozzájárulok az egészségem megőrzéséhez is. Szóval én már zöld tea függő vagyok, de nem bánom cseppet sem. Úgyhogy már rendelem is a következő adagomat”

Bagi Istvánné, Monor – Vitalizálás, több energia

„Keresni akartam valami olyan természetes szert ami segít leküzdeni az állandó fáradtságomat, amivel jobban bírom végigcsinálni a mindennapokat. A zöld tea volt a legszimpatikusabb, így elkezdtem napi 3-szor inni. Körülbelül 1 hét után éreztem, hogy frissebb vagyok szellemileg és fizikailag is többet bírok, nem fulladok olyan hamar ki ha például a buszra kell rohannom. Azóta pedig sokkal élénkebb vagyok, azt hiszem, hogy feltöltött a zöld tea, legalábbis én így érzem. Szóval sokkal több energiám van, amiből bőven marad még a nap végére is. Így este még olvasni is van erőm, amit már régóta terveztem, de ezelőtt nem jutottam el addig, mert a fáradtságtól képtelen voltam este már bármire is.”

Székely Mónika, Pilis – Öregedésgátlás, stresszellenes hatás

„Mivel nem vagyok már 20 éves, és ez egyre jobban látszott is rajtam, ezért úgy éreztem tennem kell végre valamit a fiatalságom megőrzéséért, és az egészségemért. Nem vagyok túlságosan egészségtudatos, nem szoktam semmi ilyen bio dolgot fogyasztani, néha esetleg valamilyen vitaminkészítményt. A teákat viszont szerettem eddig is, bár a zöldet csak most próbáltam ki, ezelőtt főleg gyümölcsöset fogyasztottam. Ma már viszont csak zöld teát iszom, mert nagyon megszerettem az ízét is, és valahogy kisimított kívülről is. Több energiám is van, és sokkal nyugodtabb is vagyok, nem stresszelek már mindenen. Most fogom kipróbálni a zöld tea kapszulát is, remélem az is ilyen hatásos lesz.”

Nagy Lajos, Kaposvár – Koleszterin, vérnyomás, több energia

„A legutóbbi orvosi vizsgálatom kissé magas vérnyomást és koleszterinszintet állapított meg. Némileg megijedtem, mert alig múltam 40, és azt hittem jó az egészségi állapotom. Gyógyszert nem kaptam, viszont egészségesebb életmódra intettek. Változtattam az étkezésemen, és igyekszem rendszeresen sportolni is. Emellett pedig a vietnami zöld teát kezdtem el fogyasztani, mert ez kifejezetten támogatja a szív-és érrendszert. És valóban jobban érzem magamat mindezektől és a kontroll vizsgálaton már jobb eredmények is születtek. Az pedig csak hab a tortán, hogy fittebb vagyok valóban, jobban bírom a mindennapi megterheléseket, s még picit fogytam is.”

Szabó Orsolya, Cegléd – Zöld tea íze, frissítés

„Ez a legjobb, legfinomabb zöld tea, amit valaha fogyasztottam. Egyszerűen imádom, annyira selymes, lágy, különleges. Semmivel nem szoktam ízesíteni, mert annyira mesés az íze. Régebben több zöld teát próbáltam, de azoknak közük nem volt ehhez a páratlan ízvilághoz, valószínűleg nem is igazi zöld teák voltak. Ebből a vietnami zöld teából naponta sokat iszom, általában reggel lefőzők egy nagyobb adagot, és viszem magammal a munkahelyemre, így egész nap tudok inni belőle. Ráadásul tudom, hogy nem csak finom, hanem nagyon egészséges is, és szuperül élénkít, nem úgy, mint a kávé.”

Illés Károly, Szolnok – Zöld Tea Kapszula

„Sok jót hallottam már a zöld teáról, a feleségem issza is, én is ezért akartam kipróbálni a hatékonyságát. De mivel én nem vagyok egy teázós típus, és időm sincs nagyon a teakészítéssel bíbelődni, így én a zöld tea kapszula mellett döntöttem. Ezt bármikor és bárhol be tudom szedni, bár általában reggelente veszem be. Így egész napra energiát ad, és valóban gyorsítja az anyagcserét is, néhány kiló már le is ment rólam, ami szintén nem ártott. Szóval nekem a kapszula vált be, mert praktikus, és benne van minden előnye a zöld teának.”