Fogyás Zöld tea segítségével » Anyagcsere gyorsító Zöld tea

A zöld tea rendszeres fogyasztása egyértelműen rengeteg egészségügyi előnnyel jár együtt. Ráadásul egészségünk megőrzése mellett rendkívül hatékonyan képes hozzájárulni a felesleges kilóktól való megszabaduláshoz is.

Tehát kijelenthető, hogy a zöld tea az egyik, ha nem a legjobb zsírégető tea, melyet különleges összetevőinek köszönhet, amik páratlanul eredményesen képesek fokozni a zsírégetést szervezetünkben. S mindezt teljesen természetesen éri el, így nem okozhat közben olyan nem kívánt, káros mellékhatásokat, mint amilyeneket rengeteg mesterséges fogyasztószer képes előidézni.

Zsírégetés zöld teával

A zöld tea kivételesen hatékony zsírbontó képességekkel rendelkezik, mivel jefogyas-zsiregetes-meregteleniteslentősen serkenti az emésztési folyamatokat, valamint támogatja az emésztőrendszerbe bekerült zsírok mielőbbi lebontását is. Emiatt tehet jó szolgálatot, ha az étkezéseket egy csésze zöld teával kezdjük el, mert így biztosított, hogy a bevitt zsírok a lehető leghamarabb lebontódnak.

Azonban a zöld tea még ennél is többre képes, mivel nem csupán az aktuális étkezésekkel bevitt zsírokat tudja lebontani, hanem az anyagcsere fokozásával elősegíti a már régebb óta jelen lévő zsírok, zsírréteg lebontását is. Ráadásul mindeközben még a bőr rugalmasságát is növeli, s ezzel hatékonyan mérsékli a narancsbőr tüneteit, és simábbá varázsolja a bőrfelszínt.

Ezekhez a jótékony hatásokhoz természetesen napi több csésze, kitűnő minőségű zöld tea elfogyasztása szükséges. A minél nagyobb sikerű fogyáshoz mindenképpen tanácsos a szálas zöld tea ivása mellett a zöld tea kapszula szedése is, már csak azért is, mert a kapszulában biztosan éppen annyi értékes, zsírégetést segítő összetevő van benne, mint ami a készítmény hatóanyag-táblázatában szerepel.

A zsírok ellensége: az L-karnitin

A zöld teában található egy rendkívül fontos hatóanyag a fogyókúra szempontjából, méghozzá az L-karnitin. Ez egy olyan aminosav származék, amely képes megakadályozni a zsírok lerakódását. S nem csak meggátolja a zsírok raktározását, hanem energiává alakítja őket át, s így növeli energiaszintünket is.

Mindezeknek köszönhetően a zöld tea a benne található L-karnitin segítségével jelentősen fokozhatja teljesítőképességünket, ezért kevésbé fáradunk el egy-egy kimerítő nap után. Természetesen így több energiánk maradhat a fogyókúra során nélkülözhetetlen testmozgásra is, így nagyobb mennyiségű kalóriát égethetünk el.

Az L-karnitin segítségével csökkenhet a testtömegindexünk (BMI) is, valamint könnyebben épülhet fel a sovány izomzat, mely szintén hozzájárul a hatékony karcsúsodáshoz.

Az L-karnitin oly módon is támogatja a fogyás sikerességét és gyorsaságát, hogy megköti az anyagcsere közben keletkező savakat, melyeket egyébként a zsírszövet raktározna el, így nehezítve a súlycsökkenést.

S ha mindez még nem volna elég, akkor ráadásként még meg kell említeni, hogy az L-karnitin jelentősen lecsökkenti szervezetünk tápanyagigényét is, ami nagymértékben megkönnyítheti és felgyorsíthatja a fogyókúrát.

Vietnami Zsírégető tea – Zöld tea kapszulavietnami-zold-tea-200g

A Vietnami Zöld Tea és a Zöld Tea Kapszula segítségével Ön is gyorsabban és könnyebben fogyhat le, hiszen a benne található értékes összetevők nagymértékben támogatják a szervezet anyagcseréjét és a zsírok lebontását. 

A Vietnami Zöld Tea nagyon kíméletes eljáráson esik át, s ennek köszönhetően igen magas koncentrációban őrzi meg a teacserjék gazdag hatóanyag-tartalmát. Így biztos lehet benne, hogy az Ön által otthonában elkészített vietnami zöld tea minden egyes kortya hozzájárul a zsírégetés fokozásához, valamint az anyagcsere serkentéséhez.

A Zöld Tea Kapszula dobozán pedig fel is van tüntetve, hogy pontosan mennyi hatóanyagot tartalmaz, ráadásul sokak számára könnyebbséget jelent, hogy nem kell a tea elkészítésével és elfogyasztásával sem bajlódniuk, hanem egyszerűen beveszik a szükséges mennyiségű zöld tea kapszulát a nap folyamán.

A legjobb eredményt úgy érhetjük el a fogyókúra alatt, hogy ha szálas tea formájában és kapszulázottan is fogyasztjuk a zöld teát, hiszen így biztosított a maximális hatóanyag bevitele szervezetünkbe és a zsírok legmagasabb szintű lebontása és elégetése.